Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα


   Εκείνος ο γοητευτικός και απίστευτα σέξι, απέναντι, με το όμορφο χαμόγελο και το σαγηνευτικό βλέμμα. Με εκείνο το προκλητικό και απόλυτα αισθησιακό ανδρικό του άρωμα που έκανε το μυαλό σου να παίρνει χίλιες στροφές το δευτερόλεπτο. Με το απίστευτα καλαίσθητο ντύσιμό του και το εκπληκτικά προσεγμένο στήσιμο του. Το όνομα αυτού; Ο πειρασμός και η προδοσία γίνανε ζευγάρι και του δώσανε το όνομα ΙΟΥΔΑΣ. Δεν χάνει καιρό και αραδιάζει τα δίχτυα του. Σε περικυκλώνει από παντού και η μόνη λύση (άλλο που δεν θες) είναι να ενδώσεις. Και έρχεται το πρώτο ραντεβού, έρχεται και το δεύτερο ραντεβού, να και οι ρομαντικές κινήσεις, να και οι γραπτές "καλημέρες", και σε κάνουν αλοιφή για κάλους. Και την ώρα που πετάς στο ροζ σου σύννεφο, τσουπ! Σε μαγκώνει από τα μαλλιά και πέφτεις κάτω.

   "Δεν είμαι σε φάση μιας νέας σχέσης. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσεις. Φυσικά και μου αρέσεις, απλά νιώθω πως δεν σου δίνω τόσα όσα πρέπει να σου δώσω, και αισθάνομαι άσχημα".Εντάξει, σου κακοφάνηκε αλλά τουλάχιστον ήταν ειλικρινής και δεν σε παίδεψε ο άνθρωπος. Νιώθεις συγκίνηση και δέος που βρέθηκε ακόμα ένας άντρας να είναι άξιος της εμπιστοσύνης σου και πείθεις τον εαυτό σου πως δεν είναι όλοι γουρούνια αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Δοξάζεις τον Ύψιστο που τουλάχιστον σε "σφύριξε" γκολ στο γήπεδο Καραϊσκάκη τώρα που ήταν ακόμα νωρίς και δεν περίμενε να δει πόσα είσαι ικανή να κάνεις για εκείνον ώσπου να βαρεθεί. Καμία κακία από πλευράς σου. Απεναντίας έχεις την στάση εκείνης της γυναίκας με αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση που στέκεται στο ύψος της και δέχεται τις απέναντι επιλογές, όποιες και αν είναι αυτές.

   "Ρε, αυτός είναι! Αυτός είναι! Και ποια είναι αυτή δίπλα του;". Και εκεί που πίνεις όμορφα και ωραία το ποτό σου με την αγαπημένη σου γυναικοπαρέα, ο τζέντλεμαν περνάει μπροστά από το μαγαζί (που, παρεμπιπτόντως, ξέρει ότι συχνάζεις) συνοδευόμενος από την νέα του κουκλίτσα. Έχεις μείνει στήλη άλατος, η θερμοκρασία του σώματός σου δεν συμπίπτει σε καμία περίπτωση με αυτή του χώρου, νιώθεις το αίμα σου να βράζει σαν το νερό στη κατσαρόλα πριν ρίξεις τα μακαρόνια μέσα, το φρύδι έχει φτάσει στον Θεό από την σύγχυση και, εν ολίγοις, ο ταύρος εν υαλοπωλείω είναι τόσο αθώος μπροστά στα νεύρα που έχεις. Οι καλές Σαμαρείτισσες που σε συντροφεύουν, λόγω του ότι δεν θέλουν να σου χαλάσουν την καρδιά, φροντίζουν να τον δικαιολογήσουν λέγοντας πως "έλα μωρέ φίλη θα είναι". Τον γλίτωσες τον Κορυδαλλό. Ο σατανάς δεν υποκύπτει όμως. Να ένα τηλέφωνο, να και κανα δυο πρόσωπα που επισκέπτονται την παρέα σου, φροντίζουν να σε πληροφορήσουν πως ο κύριος Ιούδας έχει νέο δεσμό! Βέβαια. Με την κουκλίτσα που λέγαμε πριν; Θυμάσαι;


 Αγαπητοί μου φίλοι άντρες, ήθελα απλά με αυτή την ιστορία να σας δείξω γιατί έχει γίνει καραμέλα στα στόματα των γυναικών το ότι όλοι είστε ίδιοι. Πολλές φορές τα λεγόμενά σας με τις πράξεις σας δεν συμπίπτουν. Θα ήταν πολύ όμορφο και πολύ ευγενικό εκ μέρους σας να παραδεχτείτε σε μια γυναίκα πως δεν είναι αυτό που νομίζατε ότι μπορεί να είναι, ή ότι τελικά δεν σας βγαίνει το συναίσθημα μαζί της, παρά να την "ξεφορτωθείτε" με μια απίστευτα χαζή δικαιολογία. Για κακή σας τύχη, οι καταστάσεις τα φέρνουν έτσι που αυτή θα μάθει την αλήθεια. Γι'αυτό τον λόγο δεν σας έχει εμπιστοσύνη. Αν εξομολογηθείτε την αλήθεια εξαρχής είστε τόσο καθαροί που μπορείτε από την επόμενη μέρα κιόλας να κυκλοφορήσετε με όποια θέλετε και σας κάνει κέφι, χωρίς να χρειάζεται να μπείτε σε διαδικασία απολογίας. Από την άλλη πλευρά (για εκείνη την ανδρική λέω), υπάρχει το ενδεχόμενο να μην σας νοιάζει κιόλας. Το δέχομαι! Μην απορρήσετε όμως γιατί ακούγονται φήμες γύρω από το όνομά σας ή γιατί κάποια γυναίκα η οποία σας αρέσει αδιαφορεί. Το γυναικείο στόμα μπορεί πολύ εύκολα να σε κάνει μεγιστάνα συναισθημάτων, και όχι μόνο, αλλά μπορεί άλλο τόσο εύκολα να σε καταστρέψει. Δεν είναι τυχαίο το "όταν δυο γυναίκες συνωμοτούν, ο διάολος κάθεται στη γωνία και παίρνει μαθήματα". Αυτή που σε γέννησε (γιατί γυναίκα σε γέννησε) έχει την ιδιότητα από την φύση της να σε στείλει από τον παράδεισο στην κόλαση και αντιστρόφως. Είστε τόσο πρωτοπόροι σε πολλά. Ξέρετε με πολύ καλό και ικανοποιητικό τρόπο πως να κάνετε να ανθίσει η καρδιά μας σαν γαρύφαλλο μα ώρες ώρες δίνετε την εντύπωση πως κοιμάστε με τα τσαρούχια. Ντελίριο χαζομάρας δικής σας, ντελίριο νεύρων δικό μας. Μια αλήθεια είναι αρκετή από μέρους σας.

   Το "Δεν είμαι σε φάση" εν έτει 2014, εκτός από ξεπερασμένο, θεωρείται και μέγα καραγκιοζιλίκι. Ανεκτίμητη η σπουδαία κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Ευγένιος Σπαθάρης, δεν λέω. Αλλά δεν θέλουμε να έχουμε επαφή μαζί της μέσω εσάς. Υπάρχουν παραστάσεις που μπορούμε να την δούμε.

   Φτιάξτε την εικόνα σας. Σας αγαπάμε τόσο πολύ και μπορούμε ακόμα περισσότερο.

"Μα αυτός κοιτάει αγέρωχα,
και πουλάει φτηνά τον έρωτα.
Σαν Ιούδας φιλά υπέροχα,
μα δε με γελά, δε με ξεγελά"



(το άρθρο "Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα" δημοσιεύτηκε τον Οκτώβρη του 2014 από το Noizy.gr με την υπογραφή μου ως Tania DeFee)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου